hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray’ın transfer planını açıkladı

    İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray’ın transfer planını açıkladı
    expand
    KAYNAK DHA

    İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray’ın transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezon öncesi hazırlıklarına Avusturya’nın Geinberg bölgesinde devam eden Galatasaray’da Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    Transfer görüşmelerinin devam ettiğini ifade eden Hatipoğlu, “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Çok ciddi çalışıyoruz. Şu an bitirmek istesek bitirebileceğimiz hem sağ bek hem orta saha var. Transferi 'bitirdim' dedikten en az üç gün sonra KAP'a bildirebiliyorsunuz. Sözleşmeler gidip geliyor. Emin olun hem sağ bekte hem de orta sahada bugün 'tamam' desek imza atabileceğimiz seçenekler var. Alternatifli ve birbirinden iyi oyuncular var. Hepsiyle ilgili şartları öğrenip karar vermek istediğimiz için hala birine 'tamam' demedik” şeklinde konuştu.

    “KAMPA YETİŞMEMESİ BİR PROBLEM DEĞİL”

    Alacakları oyuncuların hazır geleceğini belirten İbrahim Hatipoğlu, “Görüştüğümüz oyuncuların tamamı ya EURO 2024'te veya Kupa Amerika'da oynadı ya da kendi takımlarıyla kampta. Bu oyuncuların hiçbiri boşta, antrenmansız değil. Anlaşsak bile kampa gelmeleri mümkün değil. Bu adamlar ya millî takım iznindeler ya kampta oldukları için kesinleşmeden gelemezler ya da Kupa Amerika'da oynuyorlar. Kampa yetişmemesi bir problem değil. Bence bu kampa yetişmesi zor ama ikinci kampa yetişir” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “PREMIER LİG'DEN VE MANCHESTER UNITED'DAN BİR OYUNCUYLA İLGİLENİYORUZ”

    Hatipoğlu, “Premier Lig'den ve Manchester United'dan bir oyuncuyla ilgileniyoruz. Bunun maliyetinin yüksek olması kadar doğal bir şey yok. Bonservisiyle ilgili görüşülüyor. Bizim için karar noktasında bonservis ve oyuncu alacağıyla toplam maliyet önemli. Hem kulüple hem de oyuncuyla olan görüşmeler tamamlandığında maliyet ortaya çıkıyor” sözlerini de dile getirdiç

    “HOJBJERG DİĞERLERİNE GÖRE DAHA FAZLA ZAMAN ALABİLİR”

    Tottenham forması giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre-Emile Hojbjerg ile ilgili gelen soruya ise Hatipoğlu, şu cevabı verdi:

    “Hojbjerg çok iyi bir oyuncu. Çok talibi var. Seçeneklerin hepsini gördükten sonra karar vermek istediğini söylüyor. O diğerlerine göre daha fazla zaman alabilir.”

    “ŞARTLAR OLUŞURSA OĞUZ AYDIN TRANSFERİ GERÇEKLEŞEBİLİR”

    Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın’ın transferi için ısrarcı olmadıklarını dile getiren İbrahim Hatipoğlu, “Oğuz Aydın transferi çok net. Kanat transferi arayışı yok. Hem sağ hem de sol kanatta ciddi oyuncularımız var. Bir oyuncu arayışında değiliz. Oğuz Aydın iyi bir oyuncu. Türk olmasından dolayı yatırım olarak düşünebileceğimiz bir oyuncuydu. Şartlarımızı bildirdik. O şartlar oluşursa Oğuz Aydın transferi gerçekleşebilir. Biz olsun diye ısrarcı değiliz” bilgisini verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “BARIŞ ALPER YILMAZ SATILIK DEĞİL”

    Barış Alper Yılmaz’ı ve Kerem Aktürkoğlu’nu satmak istemediklerini söyleyen Hatipoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

    “Barış Alper Yılmaz satılık değil. Barış dâhil birçok oyuncuya teklif geliyor. Bazılarını hiç düşünmeden reddediyoruz. Barış bunlardan biri. Barış satılık değil. Kerem ile ilgili birkaç teklif var. Kerem'i de bırakmak istemiyoruz. Millî takımda çok başarılı bir oyuncu. Bu kadar yerliye ihtiyaç duyulan bir dönemde Kerem gibi bir futbolcuyu kaybetmek istemeyiz.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow