hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Hiddink'le çalışamayacağım için üzgünüm"

    Hiddinkle çalışamayacağım için üzgünüm
    expand

    Dağıstan bölgesinin Anzhi Makhachkala takımından bu hafta 19 milyon avro karşılığında Dinamo Moskova'ya transfer olan ünlü Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, "Hiddink'le çalışamayacağım için üzgünüm" açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transferinin ardından Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki Balazs Dzsudzsak, Dinamo Moskova'ya transfer olmanın mutluluğunu yaşadığını fakat dünyaca ünlü Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'le çalışamayacağı için üzgün olduğunu kaydetti. Dzsudzsak, Hiddink'le çalışmak için Dinamo Moskova'nın teklifine önceleri sıcak bakmadığını, ancak teklifin cazibesi karşısında transferi kabul ettiğini söyledi.

    19 milyon avroluk transfer bedeli ile kulübünden alacağı yıllık 5 milyon avroyla Macaristan futbol tarihinin en fazla kazanan ve en pahalı futbolcusu unvanını da alan Dzsudzsak, yeni takımıyla Rusya şampiyonluğunu kazanmak istediğini söyledi.

    2008 yılında PSV Eindhoven'e transfer olan Balazs Dzsudzsak, oynadığı 114 lig maçında 44 gol atarak büyük başarı elde etmiş ve ünlü Avrupa takımlarının transfer listelerine girmiş, geçtiğimiz yıl Rusya'nın Dağıstan bölgesindeki Anzhi Makhachkala takımına 14,5 milyon avroya transfer olmuştu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow