hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakan Çalhanoğlu: Bizim için güzel test olacak

    Hakan Çalhanoğlu: Bizim için güzel test olacak
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Hakan Çalhanoğlu, İtalya maçının A Millî Takım’ımız için güzel bir test olacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Millî Futbol Takımı, yarın TSİ 22.00’de Renato Dall'Ara Stadyumu'nda İtalya ile hazırlık müsabakasında mücadele edecek. Bu maç öncesinde ise ay-yıldızlı takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

    İtalya maçının iyi bir test olacağını söyleyen Çalhanoğlu, "İtalya’da olduğum için mutluyum. Yarın takım arkadaşlarımı göreceğim. İtalya’nın benim için yeri ayrı, burada yaşadığım için insanları bildiğim için. Yarın bizim için güzel test olacak. İtalya iyi bir ekip, iyi oyunculara sahip. Çok yoğun çalışıyoruz. İşimize çok odaklandık. Ağır idmanlar da oluyor ara sıra. Daha çok taktiksel anlamda çalışıyoruz. İnşallah yeneriz" ifadelerini kullandı.

    A Millî Takım’da birçok teknik direktörle çalışması üzerine sorulan soruya ise Çalhanoğlu, "Her hocanın düşüncesi farklı oluyor. Çoğu Türk hoca ile de çalıştım, hepsi benin için çok değerli ve saygı duyduğum kişiler. Son turnuvada organizasyon bence genel anlamda güzel değildi. Ülke geziyorduk. Şimdi sadece Almanya’da olacak, daha iyi. Hoca da işine odaklanmış” cevabını verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “İYİ BAŞLARSAK YOLUMUZUN UZUN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

    EURO 2024 hedefleriyle ilgili ise Çalhanoğlu, “İyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İşimize odaklanmak istiyoruz. Bu turnuva benim için çok önemli. Almanya’da olduğu için güzel oldu. Evdeymişiz gibi hissedeceğiz. Bizim için taraftarlarımız çok kıymetli. Gürcistan güçlü ve fiziksel bir rakip. İyi de oyuncular sahipler. Turnuvaya iyi başarsak yolumuzun uzun olacağını diye düşünüyorum" sözlerini dile getirdi.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow