Gökdeniz Karadeniz ve Rubin Kazan'dan anlamlı hareket

Rusya 2'nci Ligi'nin (FNL) 22'nci haftasında Rubin Kazan, sahasında Volga'yı 1-0 mağlup etti. Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin futbol temsilcisi bu maçtan elde edilen gelirleri, Türkiye'deki depremzedelere yardım olarak yollayacak.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Rubin Kazan’ın efsanevi oyuncusu Gökdeniz Karadeniz’in de Türkiye'nin Kazan Başkonsolosu İsmet Erikan ile tribünden izlediği karşılaşmaya Kazan’da yaşayan Türk vatandaşlar ve Azerbaycan diasporası da yoğun ilgi gösterdi.
Gelirlerin depremzedelere bağışlanacağını duyan taraftarlar, tribünlerde birlik ve beraberlik vurgusu yaparken Türkiye ve Azerbaycan bayrakları açtı.
Öte yandan Başkonsolos Erikan, karşılaşma öncesi taraftarlarla buluşan, imza dağıtan ve fotoğraf çektiren Gökdeniz Karadeniz başta olmak üzere Rubin Kazan yöneticilerine teşekkür belgesi takdim etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...