hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Giovanni van Bronckhorst: İlerleyen haftalarda daha iyi yapmalıyız

    Giovanni van Bronckhorst: İlerleyen haftalarda daha iyi yapmalıyız
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarda takımının performansı ve hedeflerine değindi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftasında Beşiktaş, sahasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ise Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, açıklamalarda bulundu.

    İyi bir takıma karşı oynadıklarını dile getiren Van Bronckhorst, "Zor bir maç oldu. İyi ve futbol oynamayı isteyen bir takıma karşı oyandık. Maça iyi başladık. İlk golü bulduk ama yapamadığımız şey ikinci golü bulamamaktı. Sonra penaltında bir gol yedik. 1-1’den sonra galip gelmek için tüm fırsatları zorladık ve ikinci golü bulduk. Bence net bir penaltıydı. Gol geç geldi. Rakip de golden sonra cevap vermeye çalıştı ama biz bir duvar ördük. 5’li savunmayla rakibi karşıladık. Galip geldiğimiz için mutluyum. İkinci golü bulmayı ilerleyen haftalarda daha iyi yapmalıyız. Şimdi Ajax maçına konsantre olacağız" dedi.

    “KADRODA OLMAYAN OYUNCULARIN DA ÇOK FAZLA ÇALIŞMASI GEREKİYOR”

    Oyuncuların form durumlarına göre kadro oluşturduklarını söyleyen Hollandalı teknik adam, "Bugün Muçi yoktu. Geçen hafta da Cher Ndou yoktu. 21 kişilik bir kadro oluşturuyoruz ve bir 11’le maça çıkıyoruz. Bu konuda bana güvenin. Oyuncunun durumuna göre, form durumuna göre kadro oluşturuyoruz. Bir bütüne göre kadro oluşturuyoruz. Tüm hafta bu süreci yakından takip ederek bu kararları alıyoruz. Hoca olarak yapmanız gereken şey takımı hazırlayıp kadroyu seçmektir. Herkesin her idmanda hazır olduğu görüntüsünü göstermesi lazım. Kararları da ben alıyorum. Kadroda olmayan oyuncuların da çok fazla çalışması gerekiyor. Ayrıca kadroda 14 yabancı bulundurabiliyoruz ama 12 yabancı karoya yazabiliyoruz” şeklinde konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow