hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Giovanni van Bronckhorst: Biri bana bunu açıklasın

    Giovanni van Bronckhorst: Biri bana bunu açıklasın
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Eintracht Frankfurt maçının ardından konuşan Giovanni van Bronckhorst, taraftarların ıslıklarına yönelik eleştiride bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, sahasında Eintracht Frankfurt’a 3-1 mağlup oldu.

    Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst ise karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

    “ISLIKLAMALARI ANLAMIYORUM”

    Bazı oyuncuların taraftarlar tarafından ıslıklanmalarına yönelik Giovanni van Bronckhorst: "Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bize gerekiyorlar. İlk yarı, en iyi oyunumuzda. Oyuncularla ilgili şikâyet edeceğim bir şey yok. Her şeylerini verdiler. Skordan bağımsız olarak destek önemli. Maç içinde ıslıklamalar oldu. Anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın. Böyle bir performans sonrası böyle bir şey, benim olduğum takımlarda hiç başıma gelmemişti” ifadelerini kullandı.

    Giovanni van Bronckhorst, "İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Rakip kaleci, kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz” sözleriyle de oyuncularıyla ilgili memnuniyetsizliğinin olmadığını yineledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hollandalı teknik adam, " Oyuncularımızın bugün en iyi performansımızı vermediğini düşünen varsa, tekrar stadyuma gelmesin” diyerek de taraftarlara net mesaj verdi.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow