Gaziantepspor teknik direktör bulamadı

Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu ile yolların ayrılmasının ardından Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile yapılacak kritik maçın hazırlıklarını, altyapı antrenörlerinin yönetiminde sürdürüyor.
Ligde üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Topçu ile yolların ayrılmasının ardından, kulüp yöneticileri henüz takımın yeni teknik direktörünü belirleyemedi.
Gaziantepspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-4 isimle görüşüldüğünü ifade ederek "Şu an net bir isim yok. Görüşmeler devam ediyor." dedi.
Kritik maç
Gaziantepspor, 1 Mayıs Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak.
Ligde 32 puanla 14. sırada bulunan kırmızı-siyahlı ekip, Fenerbahçe karşısında alınacak mağlubiyet ve küme düşme hattındaki takımların haftayı galibiyetle kapatması halinde, bitime 3 hafta kala sıkıntılı bir sürece girecek.
Hakan Peker'den Beşiktaş taraftarına jest
Futbolcuları, Celal Doğan Tesisleri'ndeki basına kapalı antrenmanlarda altyapı antrenörleri Fenerbahçe maçına hazırlıyor.
Gaziantepspor, Fenerbahçe maçının ardından ligde Eskişehirspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor ile karşılaşacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...