Galatasaray'dan Cihan Aydın tepkisi: Utanmazlar
Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçtaki bir pozisyonla ilgili tartışma başladı.
Haberin Devamı
/

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 64'te Mert Hakan Yandaş ve 90+6'da Batshuayi kaydetti.
VAR'dan penaltı geldi
/

Maçın 90+6. dakikasında Kasımpaşalı futbolcunun elle oynadığı gerekçesiyle hakem Cihan Aydın VAR'a gitti. İncelemenin ardından penaltı kararı çıktı.
Haberin Devamı
/

90+6'da penaltı atışında kaleciyi geçemeyen Batshuayi, dönen topu ağlara gönderdi ve takımına galibiyeti getirdi.
Galatasaray'dan tepki
/

Galatasaray Kulübü ise bu penaltı kararıyla ilgili sosyal medyadan, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" paylaşımını yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
TFF'ye istifa çağrısı
/

Yeni bir açıklama daha yapan Galatasaray Kulübü, "Tarihin en kötü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin tüm kurullarıyla birlikte derhal istifa etmesini bekliyoruz..." mesajıyla TFF'yi istifaya çağırdı.
/

Kasımpaşa Sportif Direktörü Serkan Reçber, hakemlere itirazı nedeniyle maçın ardından kırmızı kart gördü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Djiku cezalı duruma düştü
/

Fenerbahçe'de sarı kart gören Alexander Djiku, Hatayspor karşısında cezalı duruma düştü.
Krunic ıslıklandı
/

77. dakikada oyundan alınan Dzeko, doğrudan soyunma odasına gitti. 60'ta kenara gelen Krunic'i ise taraftarlar ıslıkla protesto etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Mert Hakan Yandaş, Süper Lig kariyerindeki ilk frikik golünü Kasımpaşa'ya karşı attı.