16 yıl önce Tuğba Gürevin'le evlenen Emre Belözoğlu'ndan itiraf: Başka biriyle nişanlıyken...
Antalyaspor'un çalıştırıcısı Emre Belözoğlu, "Empati" programına konuk oldu. Genç teknik adam, bilinmeyenlerini anlatırken, eşi Tuğba Belözoğlu'nu evlenmeden önce rüyasında gördüğünü ve o sırada nişanlı olduğunu açıkladı.



Emre Belözoğlu, “Rüyadan sonra nişanı mı attın?” sorusuna da şu yanıtı verdi:
“Yok. Bir rüyaydı, geldi geçti. Tuğba’yı 4-5 sene sonra gördüm. İlk gördüğümde rüyamı hatırlayamamıştım. Sonrasında bir gün ayağım kırıkken arabada oturuyordum, o da karşıdan bana doğru geliyordu. O an rüya aklıma geldi. Tanışmamızın beş ya da altıncı ayıydı.”

Emre Belözoğlu, eşine neden “Karakuzum” diye hitap ettiğini de “Tuğba’yla ilk tanıştığımızda esmerdi. Zor bir kızdı. Herkesle görüşmezdi. Hani böyle kuzuları tutamazsın, almaya çalışırsın devamlı tepinirler, tatlıdırlar ya, ben de Tuğba’ya kuzuyla evlenme teklif ettim. O yüzden karakuzum diyorum Tuğba’ya" sözleriyle anlattı.

44 yaşındaki eski futbolcu, Taylan'ın "Futbol kariyerinde duygularını en çok ne zaman bastırmak zorunda kaldın?" sorusuna "Birçok anım var ama Fenerbahçe'ye transfer olduğumda Galatasaray tribünlerinden milli takım forması üzerinde olan ve kaptanlık bandı kolunda olan bir futbolcunun penaltı atarken yuhalanması mesela. O da bir sevgi göstergesi aslında. O zaman anlamamıştım ama şimdi anlıyorum. Futbol aşkım o dönemki duygularımın önüne geçti ve devam edebildim" yanıtını verdi.







Bunun üzerine Taylan'ın "Profesyonellikle örtüşüyor mu?" sorusuna yanıt veren Belözoğlu, "Onu çok beceremedim açıkçası. Bazı yerleri var hayatın dönüm noktaları. Oralarda profesyonelce davranmanız gerekiyor. Bazı yerlerde aidiyetiniz olduğunu göstermeniz gerekiyor. Ben orada o işi iyi kıvırdım ama bazen kendime kızdığım zamanlarım olmuştur. Daha profesyonel yaklaşabilirdim. Ama ait olmaktan, aidiyet hissetmekten de hiç gocunmadım. Çoğu zaman karar alırken birçok parametrenin önünde aidiyet oldu benim için" şeklinde konuştu.