hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'ın ilk transferi netleşti! Sarı-kırmızılılara karşı yıldızlaşmıştı...

    Galatasarayın ilk transferi netleşti Sarı-kırmızılılara karşı yıldızlaşmıştı...
    expand
    KAYNAKFanatik

    Yeni sezonda kadrosunu korumak isteyen Galatasaray, nokta transferlerle elini güçlendirmek istiyor. Bu bağlamda çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılıların yeni transferi belli oldu. Daha önce Okan Buruk'a rakip de olan yıldız futbolcu İstanbul'da oynamaya sıcak bakıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan ve gelecek sezonun kadro planlamasını yavaş yavaş şekillendiren Galatasaray yönetimi, transfer konusunda yol haritasını belirledi. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki performansıyla adından söz ettiren yıldız futbolcu...

    İLK TRANSFER HEDEFİ ANGELO PRECIADO

    Galatasarayın ilk transferi netleşti Sarı-kırmızılılara karşı yıldızlaşmıştı...

    Listenin ilk sırasında ise yeniden tanıdık bir isim var. Avrupa Ligi’ndeki eşleşmede göz dolduran Sparta Prag’lı Angelo Preciado ile görüşme gerçekleştirilecek. Ekvadorlu oyuncu, daha önce yapılan temaslarda sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak bakmıştı. Ancak Çek kulübüyle de yapılan müzakarelerin sonucu da belirleyici olacak. Preciado, Galatasaray-Sparta Prag maçlarında 2 gol, 1 asistlik performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 26 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş'ın da radarında olduğu ileri sürülmüştü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow