Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Adaletten korkanlar belli oldu

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'nin 'Zamansız hezeyanlar hakkında' başlıklı açıklaması sonrası sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Adaletten korkanlar belli oldu. Heyecana gerek yok…" ifadeleri yer aldı.
Bu paylaşımın Fenerbahçe'nin açıklamasına gönderme olduğu ifade edildi.
Galatasaray'dan TFF'ye ziyaret
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile birlikte TFF’nin Riva’da bulunan merkezinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.
Sarı-kırmızılılar daha önce kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig’de oynadıkları 9 maçtaki hakem kararları ve VAR uygulamasıyla ilgili eleştirilere yer vermişti.
Mehmet Büyükekşi ile görüşme yapan Dursun Özbek ve Erden Timur, bu konulardaki şikayetlerini dile getirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Kupa'da statü belirsizliği! Eğer uygulanırsa katılacak takımlar belli oldu...
Fatih Tekke: Türk futbolu bana az değil çok haksızlık yaptı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmaylarından Samandıra'ya çıkarma! Kritik toplantı...
Galatasaray’da Eyüpspor mesaisi başladı
Efsane ayrılıyor! Jamie Vardy, Leicester City’e veda ediyor