Galatasaray, Sacha Boey transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray Kulübü, Fransız sağ bek Sacha Boey'in transferi için Stade Rennais Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında PSV'ye deplasmanda 5-1 yenilerek turu zora sokan Galatasaray'da yönetim transfer çalışmalarına hız verdi.
Romanya'nın Universitatea Craiova kulübünde forma giyen Alexandru Cicaldau'nun transferi için resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildiren sarı-kırmızılı ekip, sağ bek transferi konusunda da yoğun çalışmalarını sürdürüyor.
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile sözleşmesi bulunan Sacha Boey için 1.5 milyon Euro + bonus teklif eden sarı-kırmızılı yönetim oyuncunun kulübüyle anlaştı.
KAP'A BİLDİRİLDİ
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "13.09.2000 doğum tarihli Sacha Boey'in transferi konusunda Fransız Stade Rennais FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu'dan adaylık açıklaması! Aziz Yıldırım nasıl bir yol izleyecek?
Fenerbahçe'de tek teselli Milan Skriniar oldu
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Kayserispor ile 3-3 Berabere Kalarak Şampiyonluk Yarışında Yara Aldı
Başakşehir, seriye Gaziantep FK karşısında devam etti
Okan Buruk, Galatasaray tarihine adını yazdırdı! İlk 4 teknik direktör arasında...