Galatasaray'da Podolski ve Sigthorsson yok

Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'la karşılaşacak Galatasaray'da forvet sıkıntısı yaşanıyor.
Sezona, Kardemir Karabükspor (1-0) ve Akhisar Belediyespor (3-1) galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor deplasmanından da yine iyi bir sonuçla dönebilmenin hesaplarını yapıyor.
Evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek sezonu açan, ikinci haftada ise Fenerbahçe ile rakip sahada 3-3 berabere kalarak 1 puan elde eden Kayserispor karşısında 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Galatasaray, iyi bir futbol sergileyerek taraftarının da yüzünü güldürmeye çalışacak.
Futbola 2021'den itibaren Dünya Süper Ligi geliyor
- İki forvet sakat
Galatasaray, Kayserispor maçında sakatlıkları nedeniyle iki forvetini kullanamayacak.
Tedavisi süren Lukas Podolski'nin yokluğunda forvet hattını İzlandalı Kolbeinn Sigthorsson ile takviye eden sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncunun da milli takımda sakatlanıp ameliyat edilmesiyle yeni bir talihsizlik yaşadı.
Galatasaray, Podolski ve Sigthorsson'dan Kayserispor müsabakasında faydalanamayacak.
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Mete Kalkavan yönetecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Milli futbolcu Kenan Yıldız'a eski kulübü talip oldu!
Dusan Tadic, kulüp televizyonuna röportaj verdi: Bu şampiyonluk gerçekten çok ama çok önemli
Eyüpspor'un yıldızı Berke Özer, Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçelileri heyecanlandıran transfer gelişmesi! Kim Min-Jae - Skriniar hayali...
Benfica'ya bir Türk yıldız daha! Portekiz ekibi çalışmalara başladı...