Galatasaray'da iki futbolcu kadro dışı
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, iki futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldı.
Haberin Devamı
/

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz’i kamp kadrosuna almama kararı almıştı. Sarı-kırmızı ekipte bir son dakika gelişmesi daha yaşandı.
/

Hürriyet ve Bip Spor'un haberine göre Fatih Terim, Serdar Aziz’den sonra Eren Derdiyok’u da kamp kadrosuna almama kararı aldı.
Haberin Devamı
ultrAslan'dan destek mesajı
/

Yaşanan bu gelişmenin ardından taraftar grubu ultrAslan, Serdar Aziz'e destek mesajı yayınladı. Ayrıca Serdar'ın menajeri Haluk Canatar, ayrılık haberlerinin doğru olmadığını belirtti.
/

Ocak ayında Eren’le yollar resmen ayrılacak. 30 yaşındaki forvetin sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ayrıca Galatasaray, Brezilyalı forvet Alan’ı kampa yetiştirmek istiyor.
Eren'den açıklama
/

Konuyla ilgili Milliyet'e konuşan Eren Derdiyok, "Yurt dışında tatildeyim. Haberim yok. Kampa geleceğim. Teklifleri gazetelerden okuyorum. Bana bir şey söylenmedi." ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Terim’in kurmaylarından Şükrü Hanedar bu oyuncuya yoğunlaşırken transferin resmiyet kazanması bekleniyor.
/

Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un devre arasında kendilerine yeni takım bulması bekleniyor.