Galatasaray Yönetimi'nde ortalık karıştı
Galatasaray Kulübü'nde Levent Nazifoğlu'nun istifasından sonra ortalık karıştı. Bir yöneticiden daha ayrılık mesajı geldi.
Haberin Devamı
/

Trabzonspor ile oynanan deplasman maçına gitmeyen Levent Nazifoğlu'nun yönetimle yaşadığı sorunlara, Nazifoğlu'nun eski sporcular derneğindenyakın arkadaşı Cengiz Özyalçın'dan büyük tepki geldi.
/

Futbol Arena'nın haberine göre; Levent Nazifoğlu'nun istifasının ardından bu duruma bir başka yönetici Cengiz Özyalçın'dan da tepki geldi.
Haberin Devamı
/

Özyalçın; "Yapılan yanlış! Levent yoksa ben de Trabzon'a gitmem" diyerek maç kafilesinden son anda adını sildirdiği ortaya çıktı.
/

Cengiz Özyalçın'ın bu tutumunun ardından önümüzdeki günlerde radikal bir karar almasının an meselesi olduğu bilgisine ulaşıldı.