hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray, Scott McTominay'in durumunu yakından takip ediyor!

    Galatasaray, Scott McTominayin durumunu yakından takip ediyor
    expand
    KAYNAKFanatik

    Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İskoçya Milli Takımı ve Manchester United formaları giyen Scott McTominay'i yakın takibe aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da futbol direktörü olarak görev yapan ve yurt dışındaki transfer temaslarını yürüten Cenk Ergün, EURO 2024’ü takip etmek üzere Almanya’ya geçti. Ergün’ün turnuvada tribünde izlediği ilk karşılaşma ise İskoçya ile İsviçre arasındaydı. Cenk Ergün’ün, Galatasaray’ın transfer radarında yer alan Scott McTominay’in son durumunu görmek üzere bu maçı tercih ettiği öğrenildi. 27 yaşındaki ön libero, 1-1 biten karşılaşmanın 13. dakikasında İskoçya’nın tek golünü atarken, 51. dakikada sarı kart gördü. Tecrübeli futbolcu, Manchester United’dan farklı olarak bu maçta hücum hattına yakın oynadı.

    Çok fazla artısı var

    Galatasaray’ın orta saha listesinde çok sayıda aday var ve Sarı-Kırmızılılar üç ayrı koldan bu isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. Ancak McTominay’in, hem stoper hem de orta saha olarak oynayabilmesi, 1.91’lik güçlü fiziği ve tam bir takım oyuncusu olması, onu birkaç adım öne çıkarıyor. United’ın da uygun bir bonservis bedeli belirlemesi durumunda, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow