Galatasaray resmen açıkladı!

Galatasaray Kulübü, futbolcular Umut Gündoğan ve Furkan Özçal'ın transferleri için görüşmelere başlandığını bildirdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Galatasaray, futbolcularından Furkan Özçal'ın transferi ve Umut Gündoğan'ın kiralanması konusunda Kardemir Karabükspor ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kardemir Karabükspor Kulübü ile profesyonel futbolcularımızdan Furkan Özçal'ın transferi ve Umut Gündoğan'ın geçici transferi ile ilgili olarak resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.
Geniş bir kadroya sahip Galatasaray, yaşanan maddi sorunlar nedeniyle devre arasında birçok futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten, Fenerbahçe'ye Mourinho tepkisi: Yüzleri kızarmadan söylemekten çekinmiyorlar...
Galatasaray'da ayrılık vakti! Yıldız oyuncuya veda...
ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI 12 MART: Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar var, saat kaçta?
Fenerbahçe'de Jose Mourinho, İskoçya'da turu kafaya taktı! Takımın moralini yükseltti...
Şenol Güneş ve Fatih Tekke yan yana! İmza töreninden açıklamalar...