hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derbi maçı oynanacak mı?

    Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda, saat kaçta Derbi maçı oynanacak mı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Süper Kupa’da final günü geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da karşı karşıya geleceği ve gelirinin depremzedelere bağışlanacağı karşılaşma 7 Nisan’da oynanacak. Taleplerinin karşılanmaması durumunda müsabakaya U19 takımı ile çıkacağını ifade eden sarı lacivertli takımın nasıl bir karar alacağı müsabaka başlayınca ortaya çıkacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? GS -FB derbi maçı oynanacak mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe bu kez Süper Kupa için karşı karşıya geliyorlar. İlk etapta Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ardından yaşanan gelişmeler nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Süper Kupa final maçı için 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması kararı alınmıştı. Müsabakanın gelirinin de depremzedelere bağışlanacağı duyurulmuştu.

    FENERBAHÇE’DEN ERTELEME TALEBİ GELMİŞTİ

    11 Nisan’da Olympiakos ile Konferans Ligi çeyrek final maçına çıkacak olan sarı lacivertli takım Süper Kupa final müsabakasının ertelenmesi talebinde bulunmuş ve aynı zamanda mücadelenin yabancı bir hakem tarafından yönetilmesini istemişti. TFF’nin erteleme talebini reddetmesiyle birlikte müsabakanın 7 Nisan’da oynanması kararı alınmıştı. Taleplerinin yerine getirilmemesi halinde müsabakaya U19 takımı ile çıkacağını belirten Fenerbahçe’nin kararına ilişkin detaylar ise maç saatinde netleşecek.

    GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

    İki ekibin karşı karşıya gelecekleri Süper Kupa müsabakası ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. 7 Nisan’daki mücadele saat 21.30’da başlayacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow