hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'dan Okan Buruk ve Erden Timur açıklaması

    Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batumdan Okan Buruk ve Erden Timur açıklaması
    expand
    KAYNAKİHA

    Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, “Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü Okan Buruk’un ayağının kırıldığı gün o statta olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk’a karşı olabilir miyiz? Eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu sağlayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayı bir borç olarak biliriz” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Divan Kurulu Mayıs ayı Olağan Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşti. Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, toplantıda konuşma gerçekleştirdi. Galatasaray’ın şampiyonluğunu herkes kadar istediklerini belirten Batum, “24. şampiyonluğumuzu da kazanıyor olmaktan en az sizler kadar mutluyuz, gururluyuz, sevinçliyiz. Neden ortaya çıktığımızın çok büyük 3 nedeni var. Bu sebeplerden birincisi demokrasi; Galatasaray’a yakışan demokrasidir. Biz bunu liseden, bazılarımız da camianın içerisinde bazılarımız da taraftar olarak sonuna kadar iliklerine kadar işlemiş insanlarız. Bizlerden listemize dahil olan hiçbir kişi olarak muhalif değiliz, düşman da değiliz. Kin içinde de değiliz. Fakat şunu net olarak söyleyebilirim; Okan Buruk bizim göz bebeğimiz. Erden Timur, Muslera, Icardi, Torreira, Abdülkerim, Nelsson, Barış Alper Yılmaz gibi harika bir kombinasyonun, harika bir uyumun kimilerinin gözden kaçırdığı Galatasaray’ın geleceği konusunda endişeye düşen ve bu konuda kazanırsa gereğini yapacak kazanamazsa da denetim görevini mutlaka yapmak isteyen kişileriz. Bizler bu şampiyonluğu herkes kadar istiyoruz ama bizler şampiyonluğun bazı şeyleri gözden kaçırmamızı ve telafisi olmayacak girdabın içinde olmamızı açıkça istemeyen kişileriz” diye konuştu.

    “Seçimi kazanırsak Okan Buruk ve Erden Timur ile beraber olmayı bir borç olarak biliriz”

    Seçimi kazanmaları durumunda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile çalışmayı Galatasaraylılık görevi olarak gördüklerini belirten Süheyl Batum, “Sağda solda 'Bunlar gelirse Okan Buruk'u silecekler' diyenler oluyor böyle zırvalara kimsenin inanacağını tahmin etmiyorum. Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü Okan Buruk’un ayağının kırıldığı gün o statta olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk’a karşı olabilir miyiz? Eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu sağlayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayı bir borç olarak biliriz. Bir Galatasaraylılık yükümlülüğü olarak biliriz” sözlerini kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow