hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına taraftara açık antrenmanla başladı

    Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına taraftara açık antrenmanla başladı
    expand

    Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına basına ve taraftara açık antrenmanla başladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınmayla başladı. Ardından antrenman iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi. Amcasının vefatı dolayısıyla izinli olan Sam Adekugbe antrenmanda yer aldı. Adekugbe'nin, amcasının defin işlemlerinin birkaç gün süreceği için ülkesine gitmediği belirtildi.

    Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının bugün gerçekleştirdiği antrenmana yoğun ilgi gösterdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman için tribündeki yerlerini alan yaklaşık 2 bin taraftar, meşaleler ve tezahüratlar ile takımına destek oldu. 

    ÖZBEK VE TİMUR'A TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

    Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin antrenmanını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri de takip etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Özbek ve Timur'u tribünlere çağırarak iki isime de sevgi gösterisinde bulundu.

    Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla Başakşehir maçı hazırlıklarına devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow