hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    5 gollü maçta Burak Elmas ve futbolculara tepki

    5 gollü maçta Burak Elmas ve futbolculara tepki
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'a 3-2 yenildi. Taraftarlar Burak Elmas yönetimine ve futbolculara tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    64. dakikada Ahmet Oğuz, ceza sahası dışından muhteşem bir gole imza attı. Sivasspor deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 mağlup etti.

    İkinci yarı golle başladı. Sivasspor 49'da Ulvestad ile öne geçti. Galatasaray, 58. dakikada Gomis'in penaltıdan attığı golle skoru 2-2'ye getirdi.

    Organize gelişen atakta Galatasaray, 10. dakikada Befetimbi Gomis'in golüyle öne geçti. Sivasspor, 44'te Yatabare ile skoru eşitledi.

    İstifa tezahüratları yükseldi

    Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmada yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu. "Yönetim istifa" tezahüratlarında bulunan taraftarlar, teknik direktör Domenec Torrent ve oyunculara da karşılaşmada ıslıklarla tepki gösterdi.

    Galatasaray’da tedavisine devam edilen Inaki Pena ve sakatlığını atlatmasına rağmen hazır olmayan Sofiane Feghouli de maçın kadrosunda yer almayan isimler oldu. Sivasspor'da sakatlığı bulunan Leke James maç kadrosunda yer almadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da sarı kart gören Emre Kılınç, Başakşehir karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow