hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fuat Çapa: Biz önümüze bakacağız

    Fuat Çapa: Biz önümüze bakacağız
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fuat Çapa, Samsunspor’un sahip olduğu kadroyla en iyisini yapmak için mücadele edeceğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, kırmızı-beyazlı takımın 14 Eylül Cumartesi günü evinde oynayacağı Konyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

    8 günde 3 tane 90 dakikaya çıkacaklarını dile getiren Çapa, "4 gün arayla 1 maç oynayacağız. 2 maç üst üste kendi evimizde Konyaspor ve Başakşehir ile oynayacağız. Diğer maçı ise deplasmanda Rizespor ile oynayacağız. Geçtiğimiz sezon en verimli zamanlarımızı sık maç oynadığımız dönemlerde geçirdik” diye konuştu.

    “DAHA ÖNCE BU MAÇLARLA İLGİLİ SIKINTI DA YAŞAMADIK”

    Geçen sezonda bu tür müsabakaları oynadıklarını ve problem yaşamadıklarını belirten Çapa, “Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmak zorundayız. Bu tür maçları sezon başında da oynayacağımızı biliyorduk. Geçtiğimiz sezonda buna benzer maçlar oynadık. Bu maçlarla ilgili sıkıntı da yaşamadık. Hatta en verimli zamanlarımızı sık maç oynadığımız dönemlerde geçirdik” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “HAYIRLI OLSUN DİYECEĞİZ VE ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

    Geçen sezonu Samsunspor’da kiralık geçiren ve tekrar anlaşması gündeme gelen Taylan Antalyalı’nın Bodrum FK’ye transfer olması hakkında da görüşlerini aktaran Çapa, “İmza atılmadığı sürece hiçbir şey yüzde 100 olmuyor. Bu konu hakkında çıkan söylemler bana da aynı şekilde söylenmişti. Bence artık bunları konuşmanın bir anlamı yok. Sonuçta hayırlı olsun diyeceğiz. Biz önümüze bakacağız. Bu konu gereksiz yere fazla konuşulmaya başlandı” ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow