hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fransa Belçika EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Fransa Belçika EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan 4 takım belli oldu. Bugün oynanacak 2 mücadele ile birlikte 2 çeyrek finalist daha ortaya çıkacak. Kupada günün ilk maçı ise Fransa ile Belçika arasında oynanacak. Peki, Fransa Belçika maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fransa ve Belçika’nın EURO 2024 yolculuğu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EURO 2024’te gözler bugünün ilk maçı olan Fransa Belçika arasında oynanacak maçta olacak. Her iki takım da çeyrek finale kalmak için sahada yerini alacak. Şimdiye kadar oynanan maçlarda Almanya, İngiltere, İsviçre ve İspanya çeyrek finale kalan takımlar oldular. Danimarka, Slovakya, Gürcistan ve İtalya ise son 16 turunda kupaya veda ettiler.

    FRANSA VE BELÇİKA’NIN EURO 2024 YOLCULUĞU

    Fransa grup aşamalarında Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele etmiş 1 galibiyet 2 beraberlik elde ederek grubunu 5 puanla ikinci sırada tamamlamıştı.

    Belçika ise EURO 2024’ün en ilginç grubu olan E grubunda yer almış her takımın grubu 4 puanla tamamladığı E grubunda averaj farkı ile ikinci sırada yer almıştı. 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde ederek 4 puan toplayan Belçika, son 16 turunda Fransa ile eşleşmişti.

    FRANSA BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    EURO 2024 mücadelesi 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 19.00 itibariyle başlayacak. Hakem Glenn Nyberg’in yöneteceği maç TRT1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow