Franco Avusturya kampına katılacak

Beşiktaş'ın yeni transferi Kolombiyalı futbolcu Pedro Franco, takımla beraber Avusturya kampına katılacağını ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağını söyledi.
Vize işlemleri uzun sürdüğü için Almanya kampına katılamadığı açıklanan Franco, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Avusturya kampına katılacağını vurgulayarak, "Takımımla beraber Avusturya kampına gideceğim ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacağım" dedi.
Beşiktaş'ta elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini kaydeden Kolombiyalı futbolcu, "Önemli oyuncularla bir arada olmak, formayı paylaşmak benim için çok önemli bir deneyim olacak. Beşiktaş gibi bir kulüpte olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum" diye konuştu.
Pedro Franco, Beşiktaş taraftarlarının çok tutkulu olduğunu belirterek, "Her zaman takımına destek olan bir topluluk. Bizim için bu desteği yanımızda hissetmek çok önemli" ifadelerini kullandı.
Franco, Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu da vurgulayarak, "Türkiye'de olmak gerçekten çok mükemmel. Her yer çok güzel, insanlar çok kibar ve yardımsever" şeklinde konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Beşiktaş’ta kupa mesaisi başladı! Rakip Göztepe
Trabzonspor, Göztepe maçında beklentilerin altında kaldı | Buruk bayram
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakem yorumları | Kırmızı kart kararı doğru mu? Davinson Sanchez'in pozisyonu penaltı mı?
Nihat Kahveci'den bomba derbi yorumu: Rafa Silva, Davinson Sanchez'i Nişantaşı'na gönderdi!
Galatasaray'dan Beşiktaş'ın paylaşımına tepki! Kaldırılmasını talep etti...