hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fırat Aydınus: Atilla Karaoğlan derbiyi kaldırabilir mi? Meçhul…

    Fırat Aydınus: Atilla Karaoğlan derbiyi kaldırabilir mi Meçhul…
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fırat Aydınus, derbinin hakemi Atilla Karaoğlan hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig’in 6’ncı haftası dev derbiye sahne olacak. Fenerbahçe, yarın saat 20.00’de sahasında Galatasaray’ı konuk edecek.

    “BAŞKA HAKEM YOKTU”

    Eski hakemlerden Fırat Aydınus, dünya futbolunun da en büyük rekabetleri arasında yer alan bu derbiye atanan Atilla Karaoğlan ile ilgili görüşlerini Milliyet’te yazıya döktü.

    Aydınus, haftanın ve sezonun en önemli maçlarından biri olan müsabakaya Atilla Karaoğlan’ın görevlendirilmesine giden süreci şöyle aktardı:

    “FIFA kadrosundan iki hakemin kariyerinin bitirilmesi; Halil Umut Meler’e Fenerbahçe maçının verilmesi ki 2 senede gelen giden yöneticilerin bilinçsiz, öngörüsüz, plansız atamaları (ve kısmen de kendisi) Meler’i çok yıprattılar. Arda Kardeşler’e Galatasaray maçının verilmesi, Kadir Sağlam da cezadan yeni çıkmışken öyle bir ortam oluşturdular ki; alternatifsiz, elde avuçta başka kimse yok dedirttiler kamuoyuna ve Atilla Karaoğlan’ı bu derbiye atadılar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hem Fenerbahçe hem Galatasaray, bu atamaya tepki gösterdi. ‘Başka hakem yok muydu’ dediler. Evet, gerçekten de yok.

    Geçen yıl Avrupa maçındaki talihsizlik Karaoğlan’ın mental anlamda çöküşüne neden oldu ve performans olarak bu sezon da dâhil istenilen seviye gelemedi. Derbiyi kaldırabilir mi? Meçhul."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow