hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Feyyaz Uçar: Rafa Silva’ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz

    Feyyaz Uçar: Rafa Silva’ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Feyyaz Uçar, yıldız futbolcuları Rafa Silva’nın sert faullere maruz kaldığını söyledi ve tepki gösterdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşması sonrası Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu.

    RAFA SILVA YORUMU…

    Rakiplerinin kırmızı kart görmesine neden olan faullere maruz kalan Rafa Silva ile ilgili konuşan Uçar, "Bu Rafa'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz. Kırmızı kart çözüm değil. Yani bu şekilde bu adamın futbol hayatı bitecekse biz ne yapacağız? Ciddi bir yatırım yaptık bu sene biliyorsunuz oyunculara. Her maçta tekme yiyor bu adam. Allah'tan VAR müdahale ediyor da kural neyse o uygulanıyor?" ifadelerini kullandı.

    “HAKEMDEN BİZ DE MEMNUN DEĞİLİZ”

    Maçın hakeminden memnun olmadıklarını kaydeden Uçar, şunları da söyledi:

    "Onun dışında Immobile’ye yapılan bir pozisyon var. Orada bize göre penaltı. Tabii bunu yorumcular mutlaka değerlendireceklerdir. Hakemden biz de memnun değiliz. Biz hakemden elli yıldır memnun değiliz. Sadece bugün değil. Bugün kuralların bazısını uyguladı. Ama genel olarak her iki takımın da mutsuzluğunu burada görüyoruz. Bazı pozisyonlar var. Bir pozisyonda avantaja bırakması gerekiyordu, bırakmadı. Rakibin yaptığı birçok kırmızı pozisyon var, faul var. Kart göstermedi. Bu iş bu şekilde nasıl devam edecek bilmiyoruz. Ama mağduruz. Bizim formamız siyah-beyaz, hakemde öyle bir forma görmedik. Biz mağdur olan taraf olduğumuzu düşünüyoruz.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow