Fenerbahçe: Camiamızdan özür dilemesini bekliyoruz

Fenerbahçe Kulübü, son dönemde sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe'nin açıklaması:
Dün itibariyle sosyal medyada yer bulan, taraftarlarımızın tepkisini çeken, bugün de tamamen ‘gerçek dışı bir yaklaşımla’ Kulübümüzün tüzel kişiliğini hedef alma noktasına gelen gündemi hassasiyetle takip etmekteyiz.
Şüphesiz ki ülkemizde her bir birey, hür iradesi ile görüş ve düşüncelerini ifade edebilme özgürlüğüne sahiptir.
Burada ise konu ne yazık ki milyonlarca taraftarı olan bir spor kulübünü ve tarihinden gelen en önemli hassasiyetlerini hedef almak kaydıyla ‘kişisel görüş ve düşünce seviyesini’ aşan noktaya gelmiştir.
Bir siyasi partiyi temsil eden ve avukat kimliğine sahip olan Sn. Tuba Torun, “Fenerbahçe provokasyon yapacak ihbarı alındığı için katılacağım etkinlik iptal edildi” şeklinde hukuk ihlali içeren, tamamen gerçek dışı bir yaklaşım ortaya koymuş;
Kendisinin bu iddiasının, resmî mecralardan etkinliğe dair yapılan ‘hava şartları dolayısıyla iptal edilmiştir’ açıklamasıyla vahim bir iftira olduğu, net şekilde ortaya çıkmıştır.
Sn. Torun’un, Kulübümüzü hedef alan bu yaklaşımını kınıyor, temsil ettiği kimlikler ile zıt bir yaklaşım ortaya koyarak camiamızı gerginliğe sevk eden, provokasyona sebep olan sosyal paylaşımlarına son vermesini, kulübümüz ve camiamızdan özür dilemesini bekliyoruz.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye - Macaristan maçı ne zaman, hangi kanalda? UEFA Uluslar Ligi play-off turu detayları!
Beşiktaş - Galatasaray derbisine Barış Alper Yılmaz için gelecekler!
Almanlar, Türk futbolcuların kendi milli takımlarında oynamama nedenini araştırdı
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan, Fenerbahçe maçı sonrası Galatasaray açıklaması: Tüm Türkiye'ye söylüyorum...
Puan kaybı sonrası Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları dikkat çekti! İşte şampiyonluk yolu...