hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe UEFA kadrosu 2024 belli oldu mu? Fenerbahçe’nin UEFA isim listesinde kimler var?

    Fenerbahçe UEFA kadrosu 2024 belli oldu mu Fenerbahçe’nin UEFA isim listesinde kimler var
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de UEFA kadrosu gündemde yer alıyor. Sarı lacivertliler, Avrupa için listesini tamamlasa da lig için transfer çalışmalarına devam ediyor. UEFA'nın takımlara kadrolarını bildirmeleri için verdiği süre 4 Eylül'ü 5 Eylül'e bağlayan gece saat 01.00'de sona erdi. Yapılan son transferlerle birlikte hangi isimlerin Avrupa maçlarında süre alabileceği merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe UEFA kadrosu listesi 2024 belli oldu mu? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe UEFA kadrosu listesi 2024 belli oldu mu? sorgulamaları sürenin dolmasıyla birlikte hız kazandı. Avrupa kupalarında mücadele eden temsilci Fenerbahçe kadrolarında yer alacak oyuncuları belirlenen tarihe kadar UEFA’ya bildirdi. UEFA’ya bildirilecek kadrolarda kış transfer dönemine kadar değişiklik yapılamayacak. UEFA isim listelerinde oyuncuların giyeceği forma numaraları, doğum tarihleri, milliyetleri ve diğer temel bilgiler yer alacak.

    FENERBAHÇE UEFA KADROSU LİSTESİ 2024 BELLİ OLDU MU?

    2024-2025 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek. Başakşehir ise Konferans Ligi’nde yoluna devam edecek. Türkiye'de 13 Eylül tarihinde bitecek yaz transfer sezonunda UEFA tarihi sonrası yapılan transferler Avrupa maçlarına çıkamayacak. UEFA kadrosunun tamamlandığını açıklayan Fenerbahçe'den şu açıklamalar geldi:

    Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, "Bugün itibariyle, sezon başında belirlediğimiz yol haritamız kapsamında, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doğrultusunda tamamlamış bulunuyoruz." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik direktör Jose Mourinho'nun listeye dahil ettiği 23 isim şöyleydi:

    Ön elemelerde kadroda Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin. isimleri yer almıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow