hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
    expand

    UEFA Konferans Ligi’nde oldukça önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe grubundaki son maçını Spartak Trnava ile oynayacak. Sarı lacivertli temsilcimiz bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa diğer mücadelenin sonucuna bakmadan bir üst tura yükselebilecek. Olası puan kaybı durumunda ise bu kez Ludogorets ve Nordsjelland maçının sonucunu bekleyecek. Peki, Fenerbahçe Spartak Trnava UEFA Konferans Ligi maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Konferans Ligi’nde “ya tamam ya devam” maçına çıkacak olan Fenerbahçe kendi evinde galip gelerek bir üst tura yükselmek istiyor. Sarı lacivertli temsilcimiz mücadeleyi galibiyetle tamamlarsa bir üst tura otomatik olarak yükselecek. Puan kaybı yaşanması durumundaysa bu kez Ludogorets Nordsjelland maçının sonucu beklenecek. Müsabakalar öncesinde Nordsjelland 10 puanla ilk sırada yer alırken Ludogorets 9 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sarı lacivertli temsilcimiz de Bulgar ekibi ile aynı puana sahip ancak averaj nedeniyle 9 puanla grubunun üçüncü sırasında yer alıyor.

    FENERBAHÇE SPARTAK TRNAVA MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Rakip Spartak Trnava 1 puanla grubun son sırasında yer alsa da Fenerbahçe karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak ve hata yapmadan 3 puanı elde etmek için sahada olacak. Sarı lacivertli temsilcimizin kendi seyircisi önünde oynayacağı müsabaka 14 Aralık 2023 Perşembe günü TSİ saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler karşılaşmayı Exxen Dijital Yayın Platformu üzerinden takip edebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow