Fenerbahçe son dakika haberleri: Trabzonspor maçı öncesi Perotti müjdesi!

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, tedavisi devam eden Perotti takımla beraber çalışmalarına başladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Süper Lig’in 6. haftasında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde saat 11.00’deki antrenman ısınma ve kondisyon hareketleriyle başladı. Çalışmaların basına açık son bölümünde ise sarı-lacivertli futbolcular pas organizasyon antrenmanı yaptı.
Öte yandan Diego Perotti takımla beraber antrenmanın ilk bölümünde yer alırken daha sonra bireysel çalışmasına devam etti. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu ise tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gaziantep FK - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Gaziantep FK - Fenerbahçe Muhtemel 11'ler, Maç Kadrosu)
Galatasaray'da hedef çifte kupa! Dursun Özbek'ten açıklamalar...
Fenerbahçe'de Hakan Bilal Kutlualp adaylığını açıkladı! Olağanüstü genel kurul çağrısı...
Bayern Münih'in yıldızı Süper Lig devine doğru!
Fenerbahçe, Gaziantep FK maçına hazır