hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe Manchester United maçı kaç kaç bitti? Fenerbahçe Manchester United maçı sonucu!

    Fenerbahçe Manchester United maçı kaç kaç bitti Fenerbahçe Manchester United maçı sonucu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Kadıköy'de İngiliz devi Manchester United'ı konuk etti. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna adını yazdırmak isteyen temsilci Fenerbahçe'nin maç sonucu merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Manchester United maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe-Manchester United maçı için dün akşam sahada mücadele edildi. Geride kalan 2 haftada 4 puan toplayan ve 14. sırada yer alan temsilcimiz zorlu mücadeleden puan ya da puanlar çıkarmak için sahaya çıktı. Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında Union SG'yi 2-1 mağlup ederken, ikinci hafta maçında deplasmanda Twente karşısında 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. 4 puanı bulunan temsilcimiz bu akşam oynanan maç öncesinde 4 puanla 14. sırada yer alıyordu. Konuk Manchester United, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Twente ile 1-1 berabere kalırken ikinci maçında Porto deplasmanında 3-3'lük skorla sahadan beraberlikle ayrıldı ve 2 puan topladı.

    FENERBAHÇE MANCHESTER UNİTED MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

    UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Fenerbahçe ile Manchester United karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçta Jose Mourinho kırmızı kart gördü.

    FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

    7 Kasım | AZ Alkmaar-Fenerbahçe

    28 Kasım | Slavia Prag-Fenerbahçe

    11 Aralık | Fenerbahçe-Athletic Bilbao

    23 Ocak | Fenerbahçe-Lyon

    30 Ocak | Midtyjalland-Fenerbahçe

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow