hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FENERBAHÇE LİLLE MAÇ ÖZETİ

    FENERBAHÇE LİLLE MAÇ ÖZETİ
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fransa'nın Lille takımını ağırlıyor. İlk maçta Fransa'da mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşmasında taraftarının desteğiyle galibiyet peşinde. İşte Fenerbahçe Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı Exxen canlı yayın detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçı canlı izleme detayları takımın taraftarları tarafından aratılıyor. Fransa'da oynanan ilk maçta sahadan mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, rövanş maçında başarılı bir performans sergileyerek galibiyetle ayrılmak istiyor. Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonunun ilk hafta mücadelesinde evinde Adana Demirspor'u Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmiş durumda.

    FENERBAHÇE LİLLE MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

    Fenerbahçe - Lille maçı 13 Ağustos 2024 Salı günü saat 20.00'de başlayacak. Bu kritik mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, Exxen’e üye olarak karşılaşmayı kesintisiz ve HD kalitesinde izleyebilirler. 

    FENERBAHÇE LİLLE MAÇI CANLI İZLE EXXEN

    FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

    Fenerbahçe, Lille karşısında en az 2 farklı galibiyet alması durumunda adını bir üst tura yazdıracak. 1 farklı Fenerbahçe galibiyeti durumunda maç uzatmalara gidecek. Eğer uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmazsa, tur atlayan takım penaltı atışları ile belirlenecek.

    Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde, play-off turunda Slavia Prag veya Union Saint-Gilloise takımlarından biriyle karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos'ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde yapacak. Fenerbahçe, bu rakibini de geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalacak. Sarı-lacivertliler, Lille'e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FENERBAHÇE-LİLLE MUHTEMEL 11'LER:

    Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Maximin, Dzeko

    Lille: Chevalier, Meunier, Diakite, Riberio, Gudmundsson, Andre, Gomes, Santos, Cabella, Zhegrova, David



     

    Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan sarı-lacivertliler, ilk yarıda rakip kalede pozisyonlar bulsa da bunları değerlendirmeyi başaramadı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.

    İkinci yarıya baskılı başlayan Fenerbahçe, oyunun sık sık durmasına karşın topun hakimiyetini elde etti.

    İlk yarıya oranla pozisyon bulmakta zorlanan sarı-lacivertliler, 82. dakikada Bright Osayi-Samuel'in etkili şutunda direği geçemedi.

    Baskısını sürdüren Fenerbahçe, 90+1. dakikada Diakite'nin kendi kalesine attığı golle öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmadı ve maç uzatmalara gitti.

    Uzatmanın ilk 15 dakikalık bölümünde iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. İkinci devrede rakibinin 10 kişi kalmasıyla baskısını artıran Fenerbahçe, VAR'dan gelen penaltı kararı neticesinde 118. dakikada kalesinde golü gördü ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow