hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FENERBAHÇE HULL CİTY'İ 5-1 mağlup etti! Maç sonucu!

    FENERBAHÇE HULL CİTYİ 5-1 mağlup etti Maç sonucu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe’nin Hull City ile oynayacağı hazırlık maçı TV8.5 ekranlarından şifresiz ve canlı izlenebilecek. Müsabaka aynı zamanda Exxen ekranlarında da olacak. Sarı lacivertli taraftarlar Fenerbahçe Hull City maçı canlı izle seçeneğini kullanarak müsabakayı dijital ortamdan da takip edebilecekler. İşte Exxen canlı yayın ve TV8.5 canlı yayın linkleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezona hazır bir şekilde başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile mücadele edecek. İngiltere Championship’te yer alan takım geçtiğimiz sezon Premier Lig’e yükselme şansını son haftalarda kaybetmişti. Ilıcalı’nın Fenerbahçe’nin de yönetiminde yer almasıyla birlikte müsabaka kendisi için ayrı bir anlam taşıyacak.

    FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI CANLI İZLE

    TV8.5 ve Exxen ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan maç futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. Mücadele 18 Temmuz 2024 Perşembe günü oynanacak ve saat 20.30’da başlayacak.

    EXXEN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    TV8.5 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu müsabaka ile aynı saatte Galatasaray ise Avusturya kampı hazırlık maçı kapsamında Trencin ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray’ın Trencin ile oynayacağı maç ise sadece D Smart ve D Smart Go ekranlarında olacak.


    Yeni sezon çalışmaları kapsamında son hazırlık maçında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'le karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 5-1 mağlup etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow