hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe hazırlık maçı muhtemel 11

    Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe hazırlık maçı muhtemel 11
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da kamp ile başlayan Fenerbahçe, Hull City ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Strasbourg karşısında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Fenerbahçe’de gözler Hull City mücadelesine çevrildi. Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship takımı Hull City’i mağlup ederek Lugano maçına moralli çıkmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte İşte maçın yayın saati, yeri ve canlı izleme bilgileri.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak Fenerbahçe sezonu erken açıyor. İlk resmi maçı öncesinde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşılaşacak Fenerbahçe’nin maç programı belli oldu. 4 hazırlık mücadelesi oynayan Fenerbahçe, 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Mehmet Topal’ın çalıştırıdğı Perolul’u 2-1 geçen sarı-lacivertliler, Admira Wacker’e 2-1 mağlup oldu. Üçüncü maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe kamptaki son hazırlık maçında Strasbourg takımını 4-0 mağlup etmeyi başardı.

    FENERBAHÇE - HULL CİTY MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe Ülker Stadı’nda oynanacak mücadele 18 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele TV8,5 ve Exxen üzerinden ekranlara gelecek. Fenerbahçe, İsviçre ekibi Lugano ile Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda karşı karşıya gelecek. İlk maçı 23 Temmuz’da deplasmanda oynayacak sarı-lacivertliler rövanş mücadelesini ise 30 Temmuz Salı günü Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda oynayacak.

    FENERBAHÇE'NİN HULL CİTY MAÇI MUHTEMEL 11'İ

    Livakovic - Osayi, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde - Bartuğ Elmaz, Fred, Szymanski - Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent.

    FENERBAHÇE HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI

    23 Temmuz Salı Lugano - Fenerbahçe

    30 Temmuz Salı Fenerbahçe - Lugano

    11 Ağustos Pazar Fenerbahçe - Adana Demirspor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    18 Ağustos Pazar Göztepe - Fenerbahçe

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow