hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı muhtemel 11ler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Avrupa kupaları nedeniyle sezonu erken açan ve Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Galatasaray'ın sezona galibiyetle başlamasıyla puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertli ekip, bu zorlu karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe, sezonun başlangıcında güçlü bir performans sergileyerek hem ligde hem de Avrupa'da başarıya ulaşmayı amaçlıyor. Peki, Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Ligde yeni sezonu Jose Mourinho yönetiminde çıkacak olan Fenerbahçe'nin sergileyeceği performans oldukça merak ediliyor. Bu sezon Jose Mourinho'yu takımın başına getiren Sarı Lacivertliler, uzun süren şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon çalkantılı bir dönem geçiren Adana Demirspor ise yeni hocasıyla Kadıköy'de galibiyetle başlamak istiyor.

    FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

    Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı muhtemel 11'ler

    Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Djiku, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Maximin, En-Nesyri

    Adana Demirspor: Vedat, Manev, Gravillon, Semih, Mohammedi, Maestro, Michut, Jose, Yusuf Sarı, Arda, Yusuf Barasi

    FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇ GEÇMİŞİ

    Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Fenerbahçe, rakibiyle ligde 41. kez rakip olacak. İki ekip, bugüne kadar ligde 40 kez karşı karşıya gelirken, söz konusu müsabakalarda Fenerbahçe 23 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Adana temsilcisi ise 5 maçı kazanırken, 12 karşılaşma berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 40 maçta attığı 80 gole, Adana Demirspor 41 golle karşılık verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow