Fenerbahçe 5 yıldızlı formalarla seremoniye çıktı

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Gürsel Aksel Stadyumu’nda Medipol Başakşehir’i 2-0 yenerek kupayı kazanan Fenerbahçe’de oyuncular seremoniye 5 yıldızlı formayla çıktı.
Maçın ardından tüm futbolcular formalarını değiştirdi ve armanın üzerinde yer alan 5 yıldızla kupa törenine katıldı. Tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar ise forma değişimini alkışlarla karşıladı.
Fenerbahçeli futbolcular ve Teknik Direktör Jorge Jesus kupa töreninde ikincilik madalyalarını alan Başakşehirli futbolcuları ve hakemleri koridor yaparak alkışladı. Fenerbahçe taraftarları ise eski kaptan, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’na tezahüratlarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler ise maçın yıldızı ödülünü aldı.
Fenerbahçe’ye Ziraat Türkiye Kupası’nı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İzmir Ak Parti Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti. Fenerbahçeli oyuncular kupa coşkusunu yaşadı. Başakşehir takımı oyuncuları da kupa şampiyonu Fenerbahçe’yi alkışladı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor, Fenerbahçe maçına Mehmet Türkmen'in atanmasına tepki gösterdi: Tuz artık kokmuştur
Sebastian Szymanski, Dusan Tadic'ten sonra bir ilki gerçekleştirecek
Kenan Yıldız'a Barcelona kancası! Bonservisi belli oldu...
Ole Gunnar Solskjaer'e Rafa Silva tepkisi: Bu adam robot mu?
Merak edilen soru cevabını buldu: Ne konuştular? Olayın fitili böyle ateşlenmiş