hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Terim: Galatasaray buna alışkın değil

    Fatih Terim: Galatasaray buna alışkın değil
    expand

    Süper Lig'in 20. haftasında sahasında GZT Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Terim, "Yedikten sonra kırıldık, çabuk kırıldık. Üzgünüm, ben buna alışkın değilim, Galatasaray hiç alışkın değil" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig 'in 20. haftasında sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray 'da Teknik Direktör Fatih Terim, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

    Fatih Terim'in açıklamaları şöyle;

    Buna alışkın değilim

    Hoş değil. Açıkçası beklemediğim bir şeydi. O kadar alıştık ki kaleye gelmeden gol yemeye veya ilk gelen toptan gol yemeye... Yedikten sonra kırıldık, çabuk kırıldık. Üzgünüm, ben buna alışkın değilim, Galatasaray hiç alışkın değil. Gençlerin olduğu yerde iniş çıkış olur ama hep inişteyiz. Basit golleri atamıyoruz, bunu söylemekten gına geldi. Golcü dediğimiz oyuncular da yoklar şu anda. Onun da bir sıkıntısı var.

    Bu projeyi savunuyorum

    Galatasaray kimle çıkarsa çıksın burada kazanmalı bir şekilde. Bunları yaşayacağımızı bilerek bu savaşa girdik. Bu projeyi savunuyorum, savunuyoruz. İçeri giriyordum, tepkiyi duyunca dışarı çıktım, hepsini içeri aldım tek tek. Kimse bunu hak etmiyor. Kötü zamanlarında yanlarında ben varım, iyi zamanlarında sahne önünde olmalılar. Çok üzüldüklerini biliyorum.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kötü sözleri hak etmiyorlar

    Eskiden biz soyunma odasında ağlardık. Antrenör olduğum ilk günden beri söylüyorum. Maçtan önce düşünerek, maçtan sonra gülerek devam edin. Ağlamak, ağlamamak sizin elinizde. O yüzden kafalarını iki ellerinin arasına alıp düşünecekler. Kötü sözleri hak etmiyorlar. Avrupa'da bizi en iyi temsil edecek, en yukarı çıkaracak olan onlar. Taraftar kızabilir, ama kırıcı olmamalı. Onlar da tabii alışkın değiller. İyi oyunların da yetmediği bir sezon yaşıyoruz. Üzgünüz

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow