hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fatih Tekke: 1 puanı hak etmiştik

    Fatih Tekke: 1 puanı hak etmiştik
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fatih Tekke, Galatasaray karşısında 1 puanı hak edecek bir oyun oynadıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.

    Karşılaşmanın ardından ise Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Tekke, "İlk bölümde ön alan baskılarımız iyiydi. Özellikle ilk bölüme özel direkt hücumlara çalışmıştık. Galatasaray'a karşı sahasında yüzde 80-90 oranında başarılı olduk. Kazandığımız toplarda direkt hücumlarda başarısızdık. Oyunu 65-70'e kadar berabere ya da en kötü 1-0 geride götürebilirsek puan ve puanlar için şansımız olduğunu 1 haftadır çalışıyoruz” ifadelerini kullandı ve hem oyun planlarına hem de performanslarına değindi.

    Bu müsabakada puanı hak ettiklerini ise Tekke, “Dediğimiz gibi de oldu. En azından 1 puanı hak etmiştik. Bu da bizim için olumlu. Puan ve puanlara ihtiyacı olan bir takımız. Ligde kalmak için her zaman o hattın üzerinde olmak istiyoruz. Oyunun tüm bölümünde ne yapmak istediği net olan bir takım var. Oyuncularımı kutladık. Üzgünüz, puan alabilirdik. Bugün Galatasaray'a zor maç oynattık. Bu da öz güvenimiz açısından olumlu bir şey" sözleriyle dile getirdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow