hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Hataysporlu Munir: 7 ay önce burası benim evimdi

    Eski Hataysporlu Munir: 7 ay önce burası benim evimdi
    expand

    Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'dan sezon başında Suudi Arabistan temsilcisine transfer olan kaleci Munir Mohamedi, depremde zarar gören eski evinin son görüntüsünü ve duygu dolu bir mesaj paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler tüm Türkiye'yi yasa boğarken spor kulüpleri ve sporcular da acı bir şekilde etkilendi. Özellikle bu kulüplerin başında Hatayspor geldi. Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'da başta Volkan Demirel olmak üzere birçok sporcu depremin acı yüzü ile karşı karşıya geldi.

    PAYLAŞIMI YÜREKLERİ BURKTU

    Geçtiğimiz sezon Hatayspor forması giyen ve Hatay'da yaşayan Munir Mohamedi, sezon başında Suudi Arabistan takımı Al-Wehda'ya transfer oldu. Munir Mohamedi, sosyal medyadan yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

    ESKİ EVİ YIKILDI

    Mohamedi, sosyal medya hesabında yaptığım paylaşımda depremden etkilenen eski evinin son görüntüsünü paylaştı.

    İŞTE O SÖZLERİ

    Munir Muhammedi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

    "Bu felaket yüzünden bu kadar çok ailenin çektiği acıları düşünmeden duramıyorum. 7 ay önce burası benim evimdi. Orada iki harika yıl yaşadım. Hatay'da bana kollarını açan ve kendilerinden biri gibi davranan insanlarla tanıştım. Artık Hatay'da değilim ama Hatay'a ve halkına, Türkiye'ye duyduğum sevgi yüzünden çok acı çekiyorum. Görüntüleri görüyorum, yüreğim yanıyor. İnsanlar her şeylerini kaybetti. Herkesin iş birliğine ve yardımına ihtiyaçları var. Bu felaket, dünyadaki herkesin başına gelebilir. Depremden etkilenen insanlara tüm dualarımı gönderiyorum. Sizinleyim."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    (Fanatik)

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow