Ersun Yanal'dan Vedat Muriç açıklaması

Süper Lig'de Gaziantep'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Yanal, "2. yarıya başlangıç bizi mutlu etti. Oyunun büyük bölümünde istediğimiz üstünlüğü kuramadık" dedi. Yanal, Muriç'in 2. sarıdan kırmızı kart görmesiyle ilgili konuştu
Süper Lig'de Gaziantep'i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal maç sonu konuştu.
"İstediğimiz üstünlüğü kuramadık"
"2. yarıya başlangıç bizi mutlu etti. Oyunun büyük bölümünde istediğimiz üstünlüğü kuramadık. Topa sahip olan, rakibi kontrol eden ve ülkede bunu en çok yapan takımız. Bundan bazı bölümlerde memnun değilim. Oyunun memnun olmadığım bölümlerini düzelterek, topa daha çok hakim olan bir Fenerbahçe olması gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda Fenerbahçe taraftarının görmek istediği oyunu, Fenerbahçe tekrar gösterecektir."
"MURİÇ AMAN SAKIN FORMAYI ÇIKARMASIN DİYE..."
Muriç'in 2. sarıdan kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak, "Muriç aman sakın formayı çıkarmasın diye biz saldırıyorduk çocuğa. Biz böyle şeylere tenezzül eder miyiz, biz Fenerbahçe'yiz! Böyle şeylere tenezzül edilir mi? Böyle şeylerin konuşulması bile ayıp, yapmayın."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Okan Buruk, Galatasaray tarihine adını yazdırdı! İlk 4 teknik direktör arasında...
Trabzonspor, Adana'da 3 puanı tek golle aldı! Yerel basın manşetleri dikkat çekti...
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten prim kararı! Yeni rakam belli oldu...
Kocaeli'de Süper Lig coşkusu! Taraftarlar sabaha kadar kutladı...
Persepolis Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan gazetecilere sert çıkış!