En azından 1 puan için

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında yarın deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.
İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin son 2 maç öncesi finallere kalmayı garantilediği grupta, Hollanda ile 3'üncülük mücadelesi yapan "Ay-yıldızlılar", bu kritik virajda Çek Cumhuriyeti ile büyük önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacak.
Başkent Prag'daki Generali Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek.
Platini'nin kariyeri bitti mi?
- İki maçta 4 puan yetecek
A Milli Takım, A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile yapacağı son 2 maçtan 4 puan çıkarması durumunda, rakibi Hollanda'nın maçlarını kazanması halinde dahi play-off turuna kalacak.
Gruptaki son maçında Hollanda'yı 3-0 yenerek rakibinin 2 puan önüne geçen ve ikili averajda üstünlük sağlayan milliler, yarın Çek Cumhuriyeti karşısında en azından puan alabilmek için mücadele verecek.
Euro 2016 elemelerinde toplu sonuçlar ve puan durumu (9. hafta)
- Puan durumu
Avrupa Şampiyonası elemelerinde 9. maçlar öncesi A Grubu'nun puan durumu şöyle:
Takım | M | G | B | Y | A | Y | Av. | Puan |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
İzlanda | 8 | 6 | 1 | 1 | 15 | 3 | 12 | 19 |
Çek Cumhuriyeti | 8 | 6 | 1 | 1 | 16 | 10 | 6 | 19 |
Türkiye | 8 | 3 | 3 | 2 | 11 | 9 | 2 | 12 |
Hollanda | 8 | 3 | 1 | 4 | 13 | 10 | 3 | 10 |
Letonya | 8 | 0 | 4 | 4 | 4 | 16 | -12 | 4 |
Kazakistan | 8 | 0 | 2 | 6 | 5 | 16 | -12 | 2 |
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Süper Kupa'da statü belirsizliği! Eğer uygulanırsa katılacak takımlar belli oldu...
Fatih Tekke: Türk futbolu bana az değil çok haksızlık yaptı!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmaylarından Samandıra'ya çıkarma! Kritik toplantı...
Galatasaray’da Eyüpspor mesaisi başladı
Efsane ayrılıyor! Jamie Vardy, Leicester City’e veda ediyor