Edin Visca: Türkiye için kazandık

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 4. haftasında Başakşehir, Avusturya temsilcisi Wolfsberger'i deplasmanda 3-0 yendi ve liderliğe yükseldi.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Edin Visca, "İkinci yarıya girerken arkadaşlarıma "İlk yarıda idman yapar gibi oynadık, hiçbir şey oynamadık, 2. yarı 1 gol atarsak gerisi gelecek" dedim. Arkadaşlarımı ve herkesi tebrik ediyorum. Avrupa'nın bizim Süper Lig'den bir farkı yok, ben her maçta yüzde yüzümü vermek istiyorum. Başakşehir ve Türkiye için kazandık bugün" dedi.
Başakşehir'in deneyimli savunmacısı Martin Skrtel ise "Bu galibiyeti fazlasıyla hak ettik. Bizim için önemli bir galibiyet oldu. Bu galibiyeti 1 golden fazla golle almak da önemliydi." ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
-
01. 30
TEM'de zincirleme kaza! FSM girişinde trafik kilitlendi
-
00. 33
Hamas heyeti müzakereler için Kahire'de
-
23. 35
Down sendromlu çocuğu oyun salonuna almamışlardı: AVM çalışanlarına gözaltı!
-
22. 52
İsrailli esir asker: "Trump, Netanyahu'nun yalanlarının kurbanı"
-
21. 45
Beyaz Saray'dan Umman'daki görüşmeye ilk yorum
-
21. 43
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 12 NİSAN 2025 | Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir? Sonuç sorgulama ekranı!