hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dursun Özbek: Tek amaç var; o da Galatasaray’ın önünü kesmek

    Dursun Özbek: Tek amaç var; o da Galatasaray’ın önünü kesmek
    expand
    KAYNAK DHA

    Dursun Özbek, gündemdeki konulara ve iddialara sert bir dille yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüple Arkham Intelligence arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

    Özbek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

    “Bugün akşam saatlerinde, Süper Lig’in yeni sezonunu stadımızda, taraftarlarımızın önünde açacağız. Bu maç vesilesiyle son dönemde olan gelişmelere dair yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Son 2 senelik başkanlık dönemimde mümkün olduğunca söylediklerimle değil, başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Ama bugün bazı şeylere dur demenin zamanı geldi.

    Son dönemde, özellikle sosyal medyadan beslenen kirli bir yapının Galatasaray’ımız üzerine oynadığı oyunları görüyoruz. Öncelikle buradaki amacı bir konuşmamız lazım değerli arkadaşlar.

    Tek bir amaç var; o da son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın önünü kesmek. Çünkü herkes biliyor ki, Galatasaray’ın yapmaya çalıştıklarını başarması halinde arada oluşacak uçurumu kimse kapatamaz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte bu yüzden akıl almaz iftiralarla, olmayacak yalanlarla saldırmaya başladılar. Açıkçası bize saldıracaklarını, bu başarının devam etmesini engellemeye çalışacaklarını biliyorduk. Ama bu kıskançlığın bu noktaya ulaşacağını zannetmiyorduk.

    Olay sadece bana değil. Kulüp çalışanlarıma, futbolcularıma, yöneticilerime akıl almaz bir üslupla saldırma; iftiralar atma, hadsiz açıklamalar yapma noktasına geldi.

    Bugün itibariyle, Galatasaray’a zarar vermeye çalışan bu ahlaksızlara hiçbir tolerans göstermeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Ve onlara buradan saklanmayın diyorum. Çıkın arkasına saklandığınız insanlardan, kuytu köşelerden. Siz çıkmazsanız, biz sizi oradan çıkaracağız. Galatasaray’ın adını konuşmaya başlarken iki kere düşünmenizi sağlayacağız.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow