hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizli: "Saracoğlu'na kazanmak için gideceğiz"

    Denizli: Saracoğluna kazanmak için gideceğiz
    expand

    Beşiktaş ile ilk derbi maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak teknik direktör Mustafa Denizli, Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu'na kesinlikle kazanmak için gideceklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Denizli, bir dönem çalıştığı ve lig şampiyonu yaptığı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra, Kadıköy'e ilk kez rakip takım çalıştırıcısı olarak gidecek.

    Deneyimli teknik adam, "Kadıköy'e göğsümü gere gere çıkacağım. Başımı öne eğmek için hiçbir neden yok. Orada gururla görev yaptım" dedi.

    Derbide favori gösterilmeleri görüşüne katılmadığını ifade Denizli, Fenerbahçe'nin Porto yenilgisine dikkat çekerek, "Fenerbahçeli oyuncuların telafi etmek isteyeceği konu, bir önceki maçın görüntüsünü değiştirmektir. Bu onlar için ayrı itici bir güç olacaktır" diye konuştu.

    100 yıldır derbilerin favorisi olmadığını ülke olarak defalarca yaşadıklarını belirten Denizli, "o günün görüntüleri ve verileri itibariyla bir takımın artıları fazla olabilir. Ama maç içinde ölçü almak, kabullenmek söz konusu değil. O günkü heyecan çok farklı. Futbolcuların ve taraftarların hissettiği çok farklı" dedi.

    Denizli, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex için özel bir önlem düşünüp düşünmediği sorusuna, "Alex yüksek kalitede bir oyuncu. Ancak düşündüğünüz manada bir şey planlamıyoruz. Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Onun dışında farklı şeyler veya önlemler ortaya koyacak değiliz" cevabını verdi.

    Toraman, Holosko takıma döndü

    Beşiktaş'ın Nevzat Demir tesislerindeki antrenmanına sakatlıkları süren Rodrigo Tello ve İbrahim Üzülmez'in yanı sıra sağ dizine darbe alan Nobre ile bel spazmı geçiren Gökhan Zan katılmadı.

    Sakatlıkları geçen İbrahim Toraman ve Filip Holosko ise takımla çalıştı.

    Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre ve Gökhan Zan'ın sakatlıklarının ciddi olmadığını belirtirken, Şilili Tello'nun Fenerbahçe derbisinde forma giyebilecek düzeyde olduğunu yineledi.

    İbrahim Üzülmez'in durumu ise Cuma günü netlik kazanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow