Croci-Torti: Beşiktaş’ın stadı, Fenerbahçe stadından çok daha zor

Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti, Beşiktaş’ın stadını Fenerbahçe stadıyla karşılaştırdı ve dikkat çeken ifadeler kullandı.
Beşiktaş, Lugano’yu 3-3’ün rövanşında 5-1 mağlup etti ve adını UEFA Avrupa Ligi’nin lig aşamasına yazdırdı.
Lugano Teknik Direktörü Mattia Croci-Torti ise karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda temsilcimiz Fenerbahçe’ye elenen İsviçre ekibinin teknik direktörü, Ülker Stadyumu ile Tüpraş Stadyumu’nun atmosferini karşılaştırdı.
Beşiktaş’ın stadında oynamanın daha zor olduğuna dikkat çeken Croci-Torti, “Bu statta oynamak Fenerbahçe stadından çok daha zor. Bu seyirci önünde, bu atmosferde kulübede oyuncularla iletişim kurmak bile çok zor. Dolayısıyla buradaki atmosferi ayırmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
İki takımın oyun tarzına da değinen Croci-Torti: "Beşiktaş hız ve geçiş futbolunda çok önemli oyunculara sahip. Fenerbahçe ise tamamen tecrübeli oyuncularla futbolunu ileri götürmeye çalışıyor. Şu andaki Beşiktaş'ın hızlı oyununun çok önemli olduğunu ve fiziksel olarak iyi durumda olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çaykur Rizespor ile Sivasspor, puanları paylaştı
Galatasaray, Victor Osimhen'in bonservisi için kaynağı buldu!
Fenerbahçe'de koltuğu sallanan Mourinho için Brezilya dedikodusu!
UEFA'dan açıklama! Galatasaray, gelir tablosunda zirvede...
Bayer Leverkusen'in yıldızı Boniface'ten Galatasaray paylaşımı! Taraftarlar heyecanlandı...