hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CANLI YAYIN! LASK Galatasaray hazırlık maçı D Smart Go LASK Galatasaray maçı canlı izle!

    CANLI YAYIN LASK Galatasaray hazırlık maçı D Smart Go LASK Galatasaray maçı canlı izle
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Galatasaray maçı canlı izle... Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Galatasaray’da yeni transfer Michy Batshuayi de takımla birlikte çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı takım önümüzdeki günlerde 5 hazırlık maçı gerçekleştirecek. Bu karşılaşmalardan ilki ise LASK ile olacak. Peki, LASK Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Önümüzdeki sezon Süper Lig’e ve Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde başladı. Sarı kırmızılı takımda yeni transfer Michy Batshuayi de takımla birlikte çalışmalara başladı. Galatasaray hazırlık döneminde LASK, Fortuna Dusseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile toplamda 5 karşılaşmaya çıkacak. Galatasaray’ın ilk hazırlık maçı ise LASK ile olacak.

    LASK Galatasaray hazırlık maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Geçen seneyi şampiyon olarak tamamlayan sarı kırmızılı takım yeni sezondaki ilk hazırlık maçını LASK ile 11 Temmuz’da yapacak. TSİ saat 20.30’da başlayacak olan maç sadece D Smart ve D Smart GO'da canlı yayınlanacak. Sarı kırmızılı takımın diğer maçları da yine D Smart üzerinden canlı izlenebilecek. 

    D SMART GO CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

    LASK nerenin takımı, hangi ligde?

    LASK, Avusturya'nın Linz şehrinin futbol takımıdır. Avusturya Bundesliga'da mücadele etmektedir. Geçtiğimiz yılı ligin üçüncü sırasında tamamlayan LASK oynadığı 32 karşılaşmada 14 galibiyet 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etmişti.

    GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'ın kamp kadrosunda kimler var?

    Muslera, Mathias Ross, Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Mauro İcardi, Dries Mertens, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Gökdeniz Gürpüz, Lucas Torreira, Işık Kaan Arslan, Emin Bayram, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Eren Aydın, Kadir Subaşı, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı, Berk Balaban

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow