hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı: Kayserispor-Eyüpspor maçı izle | Türkiye Kupası maçları hangi kanalda?

    Canlı: Kayserispor-Eyüpspor maçı izle | Türkiye Kupası maçları hangi kanalda
    expand

    Kayserispor, Eyüpspor ile Türkiye Kupası'nda karşılaşıyor. Ligde beklentilerin üstünde sonuçlara imza atan Kayserispor, formunu kupada sürdürmek istiyor. Eyüpspor rakibine sürpriz yapmayı planlıyor. Kayserispor-Eyüpspor maçı hangi kanalda, ne zaman, sorusunun yanıtı haberimizdedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Ligin dişli ekiplerinden Kayserispor, Eyüpspor'u Türkiye Kupası kapsamında Kayseri'de konuk ediyor. Ligde aldığı sonuçlarla beklentilerin üstüne çıkan Sarı-Kırmızılılar kupada da aynı formunu sürdürmek istiyor. Diğer yandan Eyüpspor'a ise bu karşılaşmada pek şans verilmiyor.

    Kayserispor-Eyüpspor maçı hangi kanalda, ne zaman?

    Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kapsamında Kayserispor sahasında İstanbul ekibi Eyüpspor'u konuk edecek. Bugün saat 20.30'da Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp'ın yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Kayserispor-Eyüpspor maçı A2'den canlı izlenebilecek.

    Marius Sumudica yönetimindeki Kayserispor kupaya 3. turdan başladı. Önce Van Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 ile geçen takım ardından ise Yeşil Bursa'yı 2-1 ile kupanın dışına itti.

    Diğer yandan Eyüpspor ise önce Sakaryaspor'u 2-1, ardından ise Gümüşhanespor'u 4-2 mağlup ederek but tura yükselmeyi başardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow