hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CANLI! Çekya Türkiye EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta? Millilerimiz kader maçında!

    CANLI Çekya Türkiye EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta Millilerimiz kader maçında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    EURO 2024’te A Milli Futbol Takımı, Portekiz karşısında sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrılınca gruptan çıkma durumunu son maça bıraktı. Millilerimiz, Çekya karşısında beraberlik dahi alsa üst turu garantileyecek. Peki, Çekya Türkiye EURO 2024 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Avrupa Şampiyonası’na 3-1’lik Gürcistan galibiyeti ile başlayan milli takım ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni toplamıştı. İkinci maçta Portekiz karşısında bekleneni veremeyen milliler sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. Çekya da Gürcistan ile 1-1 berabere kalınca millilerimiz grupta ikinci sıradaki konumunu korudu.

    Portekiz üst turu garantilerken ikincilik için millilerimiz ve Çekya karşı karşıya gelecek. A Milli Futbol Takımı’nda Abdülkerim kart cezası nedeniyle Çekya maçında yer alamayacak. Portekiz maçında sakatlanan Samet’in de Çekya mücadelesinde yer alması beklemiyor. Eksiklerin de yer aldığı kader maçında gözler yıldız isimlerin üzerinde olacak. Peki, Çekya maçı ne zaman oynanacak?

    ÇEKYA TÜRKİYE EURO 2024 MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

    A Milli Takımı’n EURO 2024’e “ya tamam ya devam” maçı TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği karşılaşma 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 22.00 itibariyle başlayacak. Aynı gün ve saatte Portekiz Gürcistan maçı da oynanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow