hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı: AEK-Galatasaray maçı izle | GS maçı hangi kanalda, ne zaman?

    Canlı: AEK-Galatasaray maçı izle | GS maçı hangi kanalda, ne zaman
    expand

    Galatasaray, AEK Atina maçıyla son hazırlık müsabakasını oynayacak. Fatih Terim yönetiminde yeni sezona da şampiyonluk iddiasıyla başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Atina'da oynanacak maçtan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, "AEK-Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?" sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, AEK Atina ile oynayacağı hazırlık maçı ile yeni sezon öncesindeki hazırlık maçlarını tamamlayacak. Geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, yeni sezona da aynı iddiayla başlayacak ve ünvanını muhafaza etmeye çalışacak. Transferde ağır hareket eden Sarı-Kırmızılılar bu kez Yunanistan'ın başkenti Atina'da kendini görme fırsatı bulacak.

    AEK-Galatasaray maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Galatasaray dostluk maçında AEK Atina'nın konuğu olacak. Bu akşam TSİ 20.00'de Atine Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak AEK-Galatasaray maçı Spor Smart'tan canlı izlenebilecek.

    Maçı takip etmek için tıklayın

    Galatasaray'da son durum

    İsviçre'de kamp yapan Galatasaray burada 3 hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında İsviçre Challenge Lig ekiplerinden Wil 1900 ile karşılaşan takım sahadan 1-0 galip ayrıldı. İkinci maçında Hollanda Eredivisie ekiplerinden PSV Eindhoven ile mücadele eden Sarı-Kırmızılılar sahadan 3-1 yenik ayrıldı. Galatasaray ile İspanya Primera ekiplerinden Valencia arasında oynanan maç ise 2-1 Valencia üstünlüğüyle tamamlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İsviçre kampının ardından iki hazırlık maçı daha yapan Sarı-Kırmızılılar ilk maçta Sakaryaspor'u 3-0 yendi. Son hazırlık maçında ise Club Africain ile karşılaşan Galatasaray rakibini son dakika golüyle 1-0 maplup etti.

    Transferler

    Galatasaray transferde dikkatli davranıyor. Sarı-Kırmızılılar şu ana kadar biri kiralık olmak üzere 3 futbolcu transfer etti. Geçen sezon takımda kiralık oynayan Yugo Nagatomo Inter'den, Muğdat Çelik ise Akhisarspor'dan bonservisi ile transfer edilirken, Henry Onyekuru ise Everton'dan kiralandı.

    Diğer yandan kulüp pek çok isimle yollarını ayırdı. Luis Pedro Cavanda Standart Liege'e, Koray Günter Genoa'ya, Yasin Öztekin Göztepe'ye transfer olurken, Iasmin Latovlevici, Eray Iscan ve Cedrid Carrasco ile sözleşme yenilenmedi ve oyuncular boşa çıktı. Hakan Balta ise futbolu bıraktı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow