Çağlar Söyüncü resmen Bundesliga'da

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, Almanya Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) yükselen Freiburg'la sözleşme imzaladı.
Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Çağlar'ın A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ile oynadığı müsabakanın ardından Almanya’ya giderek sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi. Dün doğum günü olan Çağlar Söyüncü'nün Freiburg'la 5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.
Çağlar Söyüncü yaptığı açıklamada, amatör kümeden 1,5 yıl içinde bu noktaya kadar ulaşmasında başta kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan olmak üzere Altınordu çatısı altındaki herkesin büyük emeğinin olduğunu kaydetti.
Herkese çok teşekkür eden Çağlar Söyüncü, "Altınordu'dan yurt dışına giden ilk oyuncu olmam açısından omuzlarımda önemli bir sorumluluk var ve bunun bilincindeyim. Freiburg'ta yepyeni bir kariyere başlıyorum. İlk maçıma çıkmak ve formayı giymek için büyük heyecan yaşıyorum" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Trabzonspor'dan bu sezon bir ilk
Fenerbahçe'de yönetim kurulu transfer için toplandı! 2 ayrılık kararı...
Nihat Kahveci'den Galatasaray'ın yeni transferi için çarpıcı sözler: Buraya ikizi gelmiş olabilir!
Fenerbahçe Kaptanı Edin Dzeko'dan ofsayt tepkisi: Garip çizildi!
Arda Güler'in asisti kupayı almaya yetmedi! Barcelona, Real Madrid'i bir kez daha mağlup etti...